Over Separaad

De uitgangspunten: simpelheid, duidelijkheid én transparantie!

Oprichter van Separaad is Henk Schilder MFP. Ik heb een actief verleden als veelzijdig financieel expert en A.O.V.-specialist sinds 1987. Ik heb in deze jaren een landelijk netwerk opgebouwd met allerlei deskundigen op verschillende terreinen. Separaad werkt samen met andere specialisten in een breed netwerk die elkaar ook opvangen bij ziekte, specifieke vragen en ontwikkeling van nieuwe producten. Sinds 1994 werkzaam geweest bij nemassdeboer (ca. 25 medewerkers) in Volendam als mede-vennoot en verantwoordelijk voor de Financiële Planning voor de ondernemer en zijn A.O.V.

Anders en een eerlijke (lage) prijs

Vanaf begin 2009 ben ik werkzaam als ZZP-er omdat ik vond dat het anders moest en anders kon in de verzekeringsbranche, met name op het gebied van (verborgen) provisies. Ik ben ook bedenker en gedurende 12 jaar schrijver geweest van ‘Een Kwestie van Geld’, een tweewekelijkse rubriek over allerlei geldzaken in een viertal plaatselijke kranten (oplage ca. 160.000).

Deskundigheid

De deskundigheid van Separaad AOV, Financiële Planning & Pensioenadvies komt mede tot uitdrukking in de aansluiting bij het Register Masters in Financial Planning (nr. 9733). Certificeringen die alleen worden afgegeven bij bewezen integriteit, kwaliteit, deskundigheid en ervaring. Daarnaast heb ik een echtscheidingspraktijk als echtscheidingsmediator met ca. 15 jaar ervaring.

Vanuit welk principe werkt Separaad?

Alles moet vanuit de basis worden uitgewerkt, het moet simpel, duidelijk, transparant én voor iedereen te begrijpen zijn. Het startpunt is dat er uitgegaan wordt van een belangrijk principe: wat zou ik doen als het mijn geld was in die situatie? Dit vanuit het zelf ondernemer zijn, ruim 30 jaar ervaring als financieel planner, kennis van de markt, fiscaliteiten en de beschikbare produkten die er zijn. Ook is belangrijk dat Separaad al deze produkten daadwerkelijk kan leveren. Het belangrijkste uitgangspunt is echter openheid, transparantie en ethiek.

Neem nu vrijblijvend contact met mij op.