De goedkoopste overlijdensrisicoverzekering van Nederland

De goedkoopste overlijdensrisicoverzekering via Separaad

Bij Separaad kost het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering éénmalig € 150,-. Hier in de omgeving is dit tussen de € 300,- en € 600,- PLUS elk jaar € 25,-. Het kijken naar de bestaande levensverzekeringen kan uiteraard ook worden gedaan. Wat is er verzekerd en op wie en hoeveel wordt er uitgekeerd? Is dit voldoende of moet er bijverzekerd worden? Kan dit tegen lagere kosten? Wilt u de allergoedkoopste overlijdensrisicoverzekering of heeft u reeds een lopende risicoverzekering? Dit kan in de meeste gevallen een stuk goedkoper. Via Separaad krijgt u heel snel een onafhankelijk overzicht van de laagste premies voor uw overlijdensrisicoverzekering. Velen gingen u reeds voor en de gemiddelde premiebesparing was zo’n 35 procent!

Separaad ontvangt géén provisie!

Op uw reeds lopende overlijdensverzekering of op een nieuw te sluiten risicoverzekering kunt u veel premie besparen! De voorwaarden bij deze eenvoudige verzekeringen verschillen nauwelijks, maar in de premie zitten (zeer) grote verschillen. Separaad werkt met een geavanceerd systeem met een abonnement via het internet waarin alle maatschappijen van Nederland zijn verwerkt. Deze tarieven worden dagelijks ‘up to date’ gehouden.

Kan ik overstappen?

Ja, dat kan. Een overlijdens- risicoverzekering is een eenzijdig contract en dus altijd opzegbaar. Ik kan dat voor u regelen. Wilt u overstappen? Wacht eerst totdat de nieuwe verzekeraar u heeft geaccepteerd en dan pas kan de oude worden opgezegd. U hoeft dan verder niets te doen want Separaad regelt dit voor u.

Waarom een overlijdensrisicoverzekering?

Deze verzekering wordt vaak afgesloten omdat men wil voorkomen dat de nabestaanden in financiële problemen komen na een overlijden. Misschien niet de leukste verzekering om je in te verdiepen, maar wel eentje die je veel geld kan besparen. Ook is deze verzekering heel vaak hard nodig. Nabestaandenpensioenen via de werkgever zijn vaak volstrekt onvoldoende om de nabestaanden enigzins verzorgd achter te laten. Cordares (Bouwnijverheid) is hier een sprekend voorbeeld van. Bij deze verzekering betaal je premie gedurende een vastgesteld aantal jaren. Overlijdt men tijdens de looptijd dan krijgen de nabestaanden het bedrag uitgekeerd waarvoor er verzekerd was. Met dit bedrag kan bijvoorbeeld de hypotheek worden afgelost of als aanvullend inkomen worden gebruikt. Als men tijdens de looptijd niet overlijdt, wordt er geen uitkering gedaan en de verzekering vervalt.

Bel: 06 25 25 0006 of mail: henkschilder@separaad.nl