Algemene informatie

Hoelang blijf je nog véél te veel betalen voor je AOV ?!

Steeds meer ondernemers worden klant bij Separaad. Niet alleen vanwege het goede advies en het daadwerkelijk meedenken met de ondernemer, maar ook vanwege de lage(re) premie van de AOV en de lage jaarlijkse kosten.

Tarief: wat kost het?

Separaad werkt met één vast tarief van € 168,00 per jaar zonder provisie. Dit bedrag is ‘all-in’. Ook als je dus ziek of arbeidsongeschikt wordt kost het dus niets extra’s! Separaad is goed bereikbaar en werkt samen met andere specialisten, zodat je niet afhankelijk bent van één persoon. Separaad heeft gekozen voor transparantie, onafhankelijkheid én hoogwaardige advisering door een specialist met veel ervaring. Nadat de bestaande zaken zijn bekeken wordt er ook gekeken naar het scenario na arbeidsongeschiktheid omdat dit grote financiële gevolgen kan hebben. Separaad heeft naast het inzichtelijk maken van de financiële gevolgen na overlijden en inzicht in pensioen en financiële toekomst 3 mogelijkheden op het gebied van de AOV:

1. Een nieuwe véél goedkopere en goede AOV zonder provisie

Separaad heeft een geavanceerd vergelijkingsprogramma en biedt een goede AOV tegen de scherpste premie. Dit moet passen binnen je financiële omstandigheden en risico’s die eerst duidelijk worden gemaakt. Je betaalt een vaste vergoeding van slechts € 168,00 per jaar en dat scheelt écht een stuk.

2. De bestaande AOV overnemen zonder provisie

Separaad kan de reeds lopende AOV overnemen en levert dan de provisie in zodat de premie aanmerkelijk lager wordt. Aan de AOV-polis verandert dus helemaal niets behalve dat de premie lager wordt. Je betaalt slechts € 168,00 excl. B.T.W. per jaar. Dit bedrag is dus ‘all-in’, er komen géén extra kosten bij.

3. De laagste kosten:

Bij andere kantoren betaal je bijvoorbeeld alleen voor het afsluiten € 800,- en daarna € 50,- per maand voor je AOV en dat is € 600,- per jaar! Je krijgt dan elke drie jaar een ‘gratis’ Financieel Jaarverslag of Financieel Plan. In drie jaar betaal je dus maar liefst € 2.600,- en bij Separaad slechts ca. € 470,- voor je AOV na het doornemen van je financiële zaken en levensverzekeringen. Dit scheelt ruim € 2.100,- in drie jaar! Voor het inventariseren, analyseren, adviseren en het aanvragen, begeleiden en afronden van de AOV betaal je éénmalig slechts € 200,00.

Bel: 06 25 25 0006 of neem vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier.