AOV Pensioen en DGA

AOV: EEN BETERE DEKKING TEGEN EEN (VEEL) LAGERE PREMIE !

Bij Separaad word je geholpen door een specialist met kennis, ervaring en kunde die zélf ook ondernemer is. Specialisaties van Separaad: AOV, overlijdensrisico en pensioenopbouw voor de zelfstandig ondernemer. Samengevat: praktisch financieel plannen door nuchter vooruit te kijken. Separaad is altijd bereikbaar en werkt samen met andere specialisten, zodat u niet afhankelijk bent van één persoon.

Opzet Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Omdat ik geen provisie ontvang van een maatschappij heeft Separaad voor de A.O.V. gekozen voor een laag vast tarief van € 168,00* per jaar (2018). Dit bedrag is ‘all-in’. Hier in de omgeving betaal je al snel € 600,00 per jaar. Omdat dit bedrag niet aftrekbaar is, is het verschil al snel ca. € 60,00 bruto per maand! Als je arbeidsongeschikt wordt kost het dus niets extra’s en worden er geen uren geschreven of een (extra) rekening gestuurd. Hiervoor krijg je een professioneel en transparant advies van een specialist én een duidelijke vergelijking tussen verschillende maatschappijen. De klant van Separaad is zeer tevreden, bespaart veel premie en ervaart Separaad als professioneel, ervaren en hulpvaardig in de praktijk! Separaad heeft gekozen voor transparantie, onafhankelijkheid én kwaliteit. Al onze aanbiedingen zijn veilig, betrouwbaar en ontwikkeld door een team van specialisten. Neem eens vrijblijvend contact met mij op.

Pensioen DGA en collectief pensioen

Sinds 2014 is het verplicht een inschrijving te hebben als Pensioenadviseur WfT wil je in pensioen kunnen adviseren en bemiddelen. Ongeveer 25 procent van de adviseurs in Nederland beschikt over dit diploma en Henk Schilder van Separaad is hier een van. Pensioen is een ingewikkelde materie en een goed op maat gesneden pensioenadvies is kostbaar. Separaad probeert deze materie laagdrempelig te houden en zich te concentreren op wat de klant nu echt wil in relatie tot de wensen en uiteraard het budget. Ook zijn er alternatieven beschikbaar die besproken kunnen worden. Door jarenlange ervaring is Separaad een uitstekende gesprekspartner om over pensioen te praten en de juiste stappen te kunnen nemen.

‘Pensioen’ IB-ondernemer

Officieel noemen we dit geen pensioen, maar voor de ZZP-er en de ondernemer met personeel zijn er verschillende mogelijkheden om een ‘oude(re)dagvoorziening’ op te bouwen. Spreiding is hierin belangrijk, want een oude(re)dagvoorziening kan ook worden opgebouwd door te sparen in Box III of af te lossen op de hypotheek en daarnaast is er natuurlijk het ‘banksparen’ (Lijfrentesparen) waarin het fiscale element een belangrijke rol speelt. Separaad wil hier optreden als ‘financiële coach’ en niet als iemand die producten verkoopt.

* op dit bedrag zit een index