Kosten en opbrengsten

Het kenmerk van Financial Planning is dat de nieuw ingerichte situatie (premie)voordeel oplevert ten opzichte van de oude situatie en/of meer opbrengst. Bovendien worden tekorten aangetoond en eventueel afgedekt. Het belangrijkste echter is dat je inzicht én overzicht krijgt, dus dat levert zijn meerwaarde op. Vooraf maken we duidelijke afspraken over de kosten.

Wat scheelt het met andere kantoren in Euro’s?

In combinatie met Financiële Planning, wat altijd het eerste uitgangspunt is heeft de A.O.V. via Separaad bijvoorbeeld vaste kosten, een ‘all-in prijs’ per jaar (zie A.O.V.) en er komen geen extra kosten bij.

De laagste kosten voor een A.O.V:

Bij andere kantoren (in Volendam bijvoorbeeld) betaal je ca. € 50,- per maand voor je AOV en dat is ongeveer € 600,- per jaar! Je krijgt dan elke drie jaar een ‘gratis’ Financieel Jaarverslag of Financieel Plan. Alleen voor een offerte en afsluiten betaal je nog eens € 800,- eenmalig extra. In drie jaar betaal je dus maar liefst € 2.900,- en bij Separaad slechts ca. € 480,- in drie jaar. Dit scheelt € 2.380,- in drie jaar. Een Persoonlijk Financieel Plan bij Separaad kost slechts € 150,- en hierbij worden uw risico’s op gebied van overlijden, pensioen in kaart gebracht. In 20 jaar is het verschil méér dan € 14.000,- zonder indexatie. Met indexatie is dit naar schatting circa € 18.000,-! Tel uit je winst! Voor het afsluiten van een A.O.V. of oversluiten naar een andere verzekeringsmaatschappij betaal je tussen de € 600,- en € 800,-. Separaad rekent eenmalig slechts € 200,- kosten voor de AOV.

Pensioenadvies DGA en collectief Pensioen werknemers

Voor bedrijven met personeel, complexe(re) vraagstukken, collectieve pensioenregelingen etc. wordt een uurtarief van € 125,00 exclusief B.T.W. berekend en dit is geld. Daarom overleggen we vooraf met u om de kosten zo laag mogelijk te houden. Separaad heeft een ‘no-nonsense’ beleid en dat betekent dat we alle ruis en bagage weghalen die we niet nodig hebben. Geen staafdiagrammen hoeveel de AOW is over 20 jaar en hoeveel uw huis waard is over 30 jaar, maar to the point én begrijpelijk. Zaken waar u iets aan heeft en waar u iets mee kan. ‘Wat doet het voor mij en wat moet ik dus nu gaan doen?’ zijn de centrale vragen. Meestal is tijdens het gesprek direct al een hoop uit te leggen, te verklaren en te adviseren want dat scheelt u (veel) geld.Offerten of berekeningen kunnen daarna worden gemaakt, alleen als u dat wilt.

Henk Schilder

U krijgt als gesprekspartner Henk Schilder MFP die sinds 1987 gespecialiseerde ervaring heeft met Financiële Planning. Alleen als je weet hoe de zaken zitten en veel kennis en ervaring hebt, zijn de zaken gemakkelijk uit te leggen en te verklaren. Verbindingen kunnen direct worden gemaakt die minder ervaren planners niet kunnen maken. Ook wordt op een onafhankelijke manier produkten of manieren geadviseerd en op een transparante wijze de kosten uitgelegd. De laagste kosten, want dat staat bij Separaad voorop. U krijgt dit ook allemaal te zien. ‘What you see is what you get’! Neem nu vrijblijvend contact op met Separaad.