Van harte welkom bij Separaad!

Separaad bestaat uit twee divisies: Separaad Echtscheidingsbegeleiding en Separaad Arbeidsongeschiktheidsverzekering (A.O.V.).  Daarnaast ben ik Pensioenadviseur WfT en Master in Financial Planning.

Separaad is ontstaan omdat het beter, transparanter én goedkoper kan! Separaad is lid van een aantal verenigingen die staan voor kennis en kwaliteit.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Het kan veel beter én goedkoper! Bij Separaad krijg je een professioneel advies van een ondernemer die al 30 jaar ‘meeloopt’ in het AOV-vak, want dat is het! De AOV kan je er niet ‘zomaar bijdoen’. Het vereist vakmanschap, kennis en ervaring. De klanten van Separaad zijn uiterst tevreden en niet alleen over de prijs, maar ook over de afhandeling en service als er echt iets aan de hand is.

Echtscheidingsbegeleiding

In 2002 na mijn studie Master Financial Planning aan de UvA ben ik begonnen met echtscheidingsbemiddeling vanuit mijn achtergrond als Financieel Planner en hypotheekadviseur. In 2006 heb ik de opleiding tot gecertificeerd NMI-Mediator met succes afgerond en regelmatig Mediation-cursussen gevolgd. Vervolgens MfN Registermediator (MfN). Omdat Mediation eigenlijk aangeeft dat mensen zelf oplossingen moeten vinden en de mediator niet leidend mag zijn, ben ik in 2016 gestopt met het lidmaatschap.

Ik ben van mening dat een Mediator juist richting moet aangeven en oplossingen aan kan bieden omdat je hier juist de ervaring en kennis kan inzetten om sneller én beter tot een juiste oplossing voor beiden te komen. Dit tegen een relatief (zeer) lage prijs!

Henk Schilder
MFP CFP AOV-expert, vertrouwenspersoon
Tel: 06 25 25 0006